Mælkesyrebakterier

DIT NATURLIGE VALG AF MÆLKESYREBAKTERIER

Mælkesyrebakterier er en naturlig del af dit tarmsystem, hvor de bl.a. indgår i omsætningen af næringsstoffer. Duolac serien indeholder seks unikke mælkesyrebakterieprodukter, som alle er baseret på banebrydende teknologi og lang tids egen forskning inden for mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakteriestammerne udvælges med omhu, og produkterne er udviklet både til daglig brug og til lejlighedsvis brug.

Skal du tage et kosttilskud med mælkesyrebakterier? Vi har produkter til hele familien og til mange behov – både til daglig brug, der understøtter dig i hverdagen, og til de perioder, hvor du har brug for lidt ekstra.

FIND DET RIGTIGE DUOLAC PRODUKT TIL DIG OG DIN FAMILIE HER:

VORES UNIKKE DUOLAC DOBBELT COATING

Når du vælger et dagligt tilskud fra Duolac har vi sørget for at beskytte mælkesyrebakterier på optimal vis, for at maksimere antallet af levende Duolac mælkesyrebakterier, som ankommer i tarmsystemet. Vores patenterede dobbelt coating teknologi sikrer at mælkesyrebakterierne bedst muligt kan støtte dit tarmsystem.

Mælkesyrebakterier, der indtages som kosttilskud, bliver eksponeret for en række påvirkninger på deres vej gennem dit system. Det er derfor vigtigt, at de bliver beskyttet, inden du indtager dem, så de når levende frem til dit tarmsystem. Her kommer vores unikke Duolac dobbelt coating ind i billedet:

  1. Lag:
    Inderst er vores mælkesyrebakterier beskyttet af en pH-udløst matrix af proteiner og peptider. Trods mødet med galdesyren i maven slipper det inderste lag først sit tag præcist i ileum og kolon, når pH-værdien når 7. De potente mælkesyrebakterier slippes fri fremme ved målet, hvor de nu kan formere sig og kolonisere.
  2. Lag:
    Andet lag bestående af en polysakkarid-matrix sikrer mælkesyrebakterierne en længere holdbarhed. Laget beskytter mod fugt, varme og mekanisk pres – elementer som mælkesyrebakterierne udsættes for under fremstilling, transport og opbevaring på apoteket eller hjemme.

Picture1

Læs mere om den særlige Duolac coating


Få gratis prøve

Vil du prøve Duolac Daglig Vitalitet?
Bestil gratis prøve.

Få prøve

Gratis prøve